Over onze organisatie

Bij More Support gaan we verder dan gewone ondersteuning. Onze naam is niet zomaar gekozen – we streven ernaar om méér te bieden dan de standaarddiensten die u van vergelijkbare bureaus gewend bent.

Onze expertise omvat brede managementondersteuning, met name binnen de politiek-bestuurlijke sector en reorganisatietrajecten, evenals journalistieke en redactionele werkzaamheden. Ontdek de verschillende werkvelden waarin wij ervaring hebben opgedaan.

Over onze toegewijde medewerkers

Inzet: Onze toegewijde medewerkers gaan verder dan het standaardwerk. We streven ernaar om boven verwachting te presteren en leveren niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook extra inspanningen.

Betrokkenheid: Onze klanten waarderen onze betrokkenheid bij uw project en de mogelijkheid om met u mee te denken in de processen. Een opdrachtgever merkte op: “Het voelt vaak alsof we extra collega’s hebben, zij zitten alleen niet bij ons op kantoor.”

More Support biedt méér

Bij More Support geloven we dat effectieve ondersteuning meer inhoudt dan alleen taken uitvoeren; het gaat om betrokkenheid, inzet en resultaten die uw verwachtingen overtreffen. Ontdek hoe wij méér bieden dan gewone ondersteuning.